Bemutatkozunk

Engedd meg, hogy bemutatkozzam!

 

Ferenci Zoltán vagyok, a Lopakodó Autósiskola vezetője. 15 éves oktatói munkám során belülről láttam az autósiskolák erényeit, de hibáit is. Az volt az álmom, hogy egyszer egy olyan saját iskolám legyen, amely fiatalos dinamizmusával, jó hangulatával hadat üzen a görcsös "izzadságszagú" gépjárművezető oktatásnak. Ez az álom mára testet öltött.

 

Csapatommal már a tantermünk kialakításánál is figyeltünk arra, hogy a színek és formák kellemes benyomást keltsenek, jó legyen ott lenni. Szeretnénk, ha otthon éreznéd magad. Ez azért nem azt jelenti, hogy a tanulás színvonala csorbát szenved, mindössze arról van szó, hogy mindenki kellemesen érzi magát, és a kemény munka ellenére is jó a hangulat az órákon.

 

A sikeres KRESZ-vizsga után a gyakorlati képzés is ugyanilyen szellemben folyik tovább. Ehhez megtaláltam a hasonló értékeket valló munkatársakat. Hogy a színvonal mindvégig magas maradjon, a tanulás során személyiségednek, egyéniségednek megfelelő oktatót és tantervet kapsz, nyomon követjük a fejlődésedet.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ugorj be irodánkba!